Manifest de la CUP Rubí per la Diada Nacional

Avui 11 de setembre, tornem a aquesta plaça no només perquè ho mani la tradició, sinó que avui hem vingut a donar contingut i paraula.

El contingut de les dones i homes treballadores que han regat durant anys aquesta terra que formen els Països Catalans. Terra regada amb suor i sang. Perquè bé sabem aquelles de classe obrera i nació oprimida que ningú regala res i menys aquesta burgesia que ara es permet donar-nos lliçons de consciència.

Als carrers hem defensat la nostra llengua i la nostra cultura. Al carrer hem defensat els nostres drets, la nostra dignitat i el nostre futur. Al carrer ens trobaran, puntuals, fidels, perquè la nostra convicció és la nostra bandera. Nosaltres no ens amagarem a despatxos ni a hotels luxosos perquè no entenem de cap altra estratègia que la resistència i la desobediència.

En aquest sentit, des d'aquí volem remarcar que només la desobediència a les lleis antidemocràtiques de l'Estat espanyol ens portaran a un horitzó de sobirania política. S'ha demostrat abastament que l'Estat demofòbic espanyol no ens facilitarà de cap manera el nostre dret legítim a l'autodeterminació com a poble. Per això estem obligades a obeir el poble de Catalunya, com a subjecte sobirà en sí mateix, no subordinat a ningú, per tal que pugui decidir en llibertat quin ha de ser el seu futur.

Emplacem a totes les forces a no allargar i dilatar més l'anomenat "procés", i a posar tots els mitjans possibles per tal que les catalanes poguem materialitzar el nostre dret a ser lliures. De tal manera, també emplacem a les forces polítiques preteses d'esquerres i transformadores que vegin que la independència és l'única eina de canvi possible. La ruptura que representa l'independentisme és el projecte polític que pot fer trontollar l'statu quo actual, esperem que us sumeu a fer l'escletxa més gran i així guanyar-ho tot.

Per a nosaltres República Catalana és la república que donarà nom als sense nom. La república que perseguirà l'especulador i l'usurer. La república del poble i per al poble.

Perquè la República Catalana ha de  ser la primera etapa d' aquell món nou que portem als nostres cors. La primera estrofa d'aquella poesia que és diu Revolució.

Perquè ja no tenim por,

perquè no volem amo,

perquè ho volem tot.

Visca els Països Catalans lliures, socialistes i feministes!