La CUP davant l'acte de commemoració de la II República a Rubí

Declinem la invitació a l'acte previst pel dilluns, 16 d'abril

El proper dilluns, 16 d’abril, diversos partits polítics rubinencs i algunes entitats participaran en un acte de commemoració de la II República Espanyola, coincidint amb el 87è aniversari de la seva proclamació.

Des de la CUP de Rubí, i dins del nostre marc mental que és la República Catalana, amb l’horitzó de la República Popular dels Països Catalans; la II República significa un bagatge en la tasca de construcció nacional i social, que no refusem i del qual podem extreure valiosos aprenentatges, entre els quals, saber amb qui podem comptar en la correlació de forces socials per construir un nou país lliure, més just i més democràtic.

És per això que, tenint en compte la nostra percepció del què significa la República i que aquesta està a les antípodes de la d’un PSC (que participarà també en aquest acte) desdibuixat i que actualment representa una simple corretja de transmissió de la monarquia borbònica i tots els valors que representa, hem declinat la invitació a assistir a aquest acte.

La nostra percepció de la República està a les antípodes de la del PSC, que actualment representa una simple corretja de transmissió de la monarquia borbònica i els seus valors