Gabriela Serra i Ivan Hernáez, protagonistes del primer acte de campanya "Viure vol dir prendre partit" a Rubí

El proper dijous, 20 de juliol, la diputada de la CUP Gabriela Serra i el militant d'EUIA Rubí Ivan Hernáez seran els protagonistes del primer acte de campanya pel Sí al referèndum, organitzat per la CUP de Rubí. L'acte començarà a les 19.30h a la plaça Montserrat Roig. En acabar els parlaments, hi haurà un petit espectacle musical, i al llarg de l'acte hi haurà servei de bar i venda de merxandatge de la campanya «Viure vol dir prendre partit».

La CUP va donar el tret de sortida a la seva campanya pel Sí al referèndum el passat mes de juny, i ha passat per diverses poblacions abans d'aterrar a Rubí el proper dijous. Es tracta d'una campanya que es basa en diversos eixos: el procés constituent, l'educació, el feminisme, la defensa del territori, el treball digne, el dret a l'habitatge, la salut i l'acollida de persones migrades i refugiades. Per a la CUP, la defensa del sí a la independència suposa una oportunitat de ruptura, de canvi, i d'obertura d'un procés constituent que permeti decidir-ho tot, i s'ha volgut centrar especialment en aquests 8 eixos.

La CUP fa una crida a col·laborar en la campanya pel Sí al referèndum

A banda de l'acte del 20 de juliol, la CUP de Rubí constituirà, el proper dimecres 19 de juliol, el comitè de campanya pels següents mesos, i fa una crida a tota la ciutadania a col·laborar-hi. La reunió de constitució del comitè serà al CRAC, a les 20.30h.

Serà el proper dijous, 20 de juliol, a les 19.30h a la Plaça Montserrat Roig